top of page

TUOTTEET

Valmistamme korkealuokkaisia tuotteita asiakkaidemme tilauksesta. Tuotteissamme panostamme aina tuoreuteen, laatuun ja makuun.

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

SAVUMESTARI SARJA

Savumestari sarja, makutaidetta Lahest

Uusi savumestari sarjamme on syntynyt asiakkaiden toiveista ja sisältää kasvavan määrän erilaisia tuotteita vähittäiskaupan ja horecan tarpeisiin.

KÄSITYÖNÄ
TEHTY

Savumestarin herkkusalaatit, Lempeä Chilirapu
Salpausselän kala, tuore lohi

TUOREKALAT 

Kotimaisen kasvatetun kirjolohen ja norjalaisen lohen lisäksi hyödynnämme sopimuskalastajiemme verkostoa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme lähijärvien ahventa, kuhaa, haukea ja muita järviemme herkkuja kausi- ja sesonkituotteina.

Fileroimme kalafileet aina tilauksesta varmistaaksemme tuotteiden tuoreuden. Fileeraamossamme käytämme huippumoderneja paine veitsiä takaamaan kalafileiden laadun

Asiakkaan toiveesta leikkaamme kaikista kalafileistä: annospalat medaljongit, seläkkeet yms. 

LÄMMINSAVUT & LOIMUT

Suolauksessa käytämme maailman puhtainta, Salpausselän harjun kirkasta pohjavettä. Tämä raikas vesi takaa kalajalosteillemme aidon ja puhtaan maun. Siitä et voi erehtyä!
Savustamme tuotteemme vain tarkasti valikoidulla purusekoituksella ja apuna käytämme nykyaikaisia savu-uuneja

Salpausselän kala, lämminsavulohi
IMG_5455.heic
Salpausselän kala, kylmäsavulohi

KYLMÄSAVUT&
GRAAVIT

Herkullisten kylmäsavutuotteidemme salaisuus piilee ensiluokkaisissa raaka-aineissa sekä kiireettömässä prosessissa. Valmistus tuotteen lopulliseen muotoon kestää 3 vuorokautta.

IMG_5455.heic

PINTASAVUT

Pintasavutuotteiden nopea 

kylmäsavustustusprosessi antaa tuoreiden fileiden pinnalle ainutlaatuisen aromin, joka nousee esille tuotetta valmistaessa niin kotigrillissä kuin ravintoloidenkin keittiöissä.
Tuotteita käytetään raa-an kalan tavoin ja tuotteet kestävät hyvin myös pakkassäilytyksen.

Salpausselän kala, pintasavustettu lohi
Teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä asiakkaidemme toiveita kunnioittaen. Meillä on vahvaa osaamista ravintolamaailmasta ja ruoan valmistuksesta, joten ymmärrämme makunautintojen merkityksen tuotteiden suunnittelusta, maustamisesta ja valmistusprosessista aina lautaselle saakka.

PAKASTEET

Tuomme maahan myös kattavan valikoiman erilaisia äyriäisiä sekä paljon tuotteita lounas- ja henkilöstöravintoloiden tarpeisiin. Mikäli ajatuksissasi on jotain mitä haaveilet ruokalistallesi tai illan istujaisiisi, käännythän rohkeasti puoleemme.

Salpausselän kala, ravut, äyriäispakasteet

MUUT TUOTTEET

MÄDIT

SILLIT&
SILAKAT

SÄILYKKEET
& MAUSTEET

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

bottom of page